Ballina Aktualitet ZVRPP Librazhd rrit performancë në sherbimet ndaj qytetarëve

ZVRPP Librazhd rrit performancë në sherbimet ndaj qytetarëve

SHPËRNDAJE
Reklama

Informacion për publikun nga ZVRPP Librazhd:

Reklama

Duke qenë se Zyra Vendore e Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme Librazhd ka filluar të ndryshojë performancën dhe sjelljen ndaj qytetarëve,menjëherë arrijnë rezultatet e para:
– Në muajin shkurt 2017 janë kryer 2230 shërbime..
– Në muajin shkurt 2018 janë kryer 3150 Shërbime ndaj qytetarëve .

Pra në muajin shkurt 2018 janë kryer 900 shërbime më shumë ndaj qytetarëve.

Janë mbi 2500 praktika dhe dosje të qytetarëve që akoma presin të përpunohen të cilat kanë vite që i ka zënë pluhuri i harresës dhe i selektimit.

Për çdo shërbim të vonuar ju kërkojmë ndjesë për shkak të ngarkesës që kemi këto ditë të fillimit. Ju mirëpresim për çdo shqetësim. / LIBRAZHDI.INFO

 

Reklama