Ballina KF Sopoti Vazhdojnë punimet për rikostruksionin e fushës sportive të qytetit librazhd.

Vazhdojnë punimet për rikostruksionin e fushës sportive të qytetit librazhd.

SHPËRNDAJE
Reklama

Sic shikohet edhe në foto, është bërë një punë mjaft e mirë deri më tani.

Reklama

Në tribunën qëndrore janë shtuar 2 rrjesta të tjera me shkallë dhe është ulur muri me 1 metër.

Parametrat e fushës janë 105m gjatësi me 65m gjërësi, hapësirë anësoreje secila anë nga 3,5m.

Fushës i janë bërë dranazhimet e reja nga ku i është montuar edhe një impiant i ri vaditës.

Ka përfunduar edhe rrethimi i ri i gjithë terrenit sportiv dhe tribunës kryesore.

Janë rikonstruktuar nga e para dhomat e zhveshjeve te futbolliste e dhe arbitrave, ku janë kthyer në ambjente bashkohore.

Reklama