Ballina Sport Shpëtim Hala: Pse duhet votuar platforma ime për president i FSHF?

Shpëtim Hala: Pse duhet votuar platforma ime për president i FSHF?

SHPËRNDAJE
Reklama

Cili është qëndrimi për fushatën zgjedhore për kreun e FSHF?

Reklama

Pse pranova të jem pjesë e garës për kreun e FSHF?

Apo rrezikohet futbolli shqiptar?

Këto dhe shumë të tjera do të mund ti ndiqni në Emisionin Best sport, në Televizionin Best Chanel.

Përballë Gazetarëve Vladimir Mema e Alban Shingjergji si dhe Ish arbitrit Sopot Resmeliu.

Na ndiqni në orën 20:00 eskluzivisht në Best Chanel.

Reklama