Ballina KF Sopoti Shpërthen trajneri Klajdi Kënga: “Me thikë në dorë mendojnë se po …...

Shpërthen trajneri Klajdi Kënga: “Me thikë në dorë mendojnë se po … “

SHPËRNDAJE
Reklama

Skandali i radhës dhe të gjithë heshtin !

Reklama

Prindër të sëmurë që paguajnë për shëndetin e fëmijeve të tyre sepse Sporti në radhë të parë të jep Shendet, por jo nuk arrijnë ta kuptojnë!

Me Thikë në dorë shkojnë dhe mendojnë se po mbrojnë të drejtat e fëmijes duke sulmuar Trainerin, Mësuesin, Edukatorin, tek i cili kanë kaq vite që e paguajnë dhe sot cuditërisht para syve të gjithë fëmijeve të tjerë dhe veçanërisht të djalit të tij jep një Shembull Horror, duke menduar se po mbron të drejtat e fëmijës së tij, por ndërkohë duke rrezikuar jetën e një Traineri që mundohet të bëjë punën për të mbajtur familjen e tij.

Është për të ardhur keq, kur mendon se të rrezikohet jeta në Ambiente Sportive ku në mbarë botën njerezit bashkohen dhe paguajnë për tu argëtuar, ndërsa në Shqipëri ndodh e kundërta!

Pasioni dhe Misioni i presor Nestit, Migenit dhe i të gjithë Trainereve është më i madh dhe më i fortë se Arma ‘Injoranca’ e cdokujt që mendon se ky veprim i jep të drejtë! Përfundon fjala e trajnerit Kënga në llogarinë e tij zyrtare facebook. / LIBRAZHDI.INFO

Reklama