Ballina Arsimi Programi “Junior Ranger” në shkollën “Beqir Halili” Rrajcë Bardhaj

Programi “Junior Ranger” në shkollën “Beqir Halili” Rrajcë Bardhaj

SHPËRNDAJE
Reklama

Administrata e Zonave të Mbrojtura qarku Elbasan për zhvillim e programit “Junior Ranger” ka përzgjedhur 2 shkolla, njëra nga të cilat është shkolla 9-vjecare e fshatit Rrajcë Bardhaj “Beqir Halili” e cila ndodhet në Parkun Kombëtar “Shebenik-Jabllanicë”.

Reklama

Grupi i kësaj shkolle përbëhet prej 12 nxenësish të klasave 8 dhe 9.

Nxënësit u njohën me mënyrën e administrimit e menaxhimit të Zonave të Mbrojtura, rolin dhe përgjegjësitë e stafit të Administratës së Zonave të Mbrojtura të qarkut Elbasan. / LIBRAZHDI.INFO

#JuniorRanger
#ShkollaBeqirHalili
#SeBashkuPerNatyren

Reklama