Ballina Arsimi FSHF / Projekti “Grow” në shkollat e librazhdit “Genc Leka” dhe “Vilson...

FSHF / Projekti “Grow” në shkollat e librazhdit “Genc Leka” dhe “Vilson Blloshmi”

SHPËRNDAJE
Reklama

“GROW”, një projekt shumë i rëndësishëm i Federatës Shqiptare te Futbollit në bashkëpunim me UEFA-n, Ministrinë e Arsimit, Rinisë dhe Sportit

Reklama

Janë mbi 700 shkolla në rang republike, që duke filluar nga ky muaj, në bazë të një marrëveshjeje të firmosur midis FSHF-së dhe ministrisë përkatëse, 1 orë në javë, në orën e edukimit fizik do të aplikojnë orën e futbollit.

Projekti “GROW” i është besuar edhe Shqipërisë sikundër edhe disa federatave të tjera nga UEFA. / LIBRAZHDI.INFO

Reklama