Ballina Art Artisti Gezimi Hidri me artin e tij, e ka kthyer Librazhdin në...

Artisti Gezimi Hidri me artin e tij, e ka kthyer Librazhdin në një atraksion turistik.

SHPËRNDAJE
Reklama

Artisti Gezim Hidri ose siç e njohim ndryshe skllavi i gurit, me punën e tij të palodhur i ka dhënë një hov të madh turizmit të Librazhdit.

Reklama

Turistë të ndryshëm, vendas apo të huaj, përvecse shijojnë bukuritë natyrore dhe ushqimet tradicionale që të ofron zona e librazhdit, nuk harrojnë pa vizituar punimet artistike që janë tepër frymëzuese të gurëdhëndësit Gëzim Hidri.

Reklama