Ballina Apartamente SHITET Objekti 2-katësh në hyrje të tregut Librazhd. 3-Dyqane + 2-Shtëpi. Çmimi...

SHITET Objekti 2-katësh në hyrje të tregut Librazhd. 3-Dyqane + 2-Shtëpi. Çmimi 180,000 Euro

936
0
SHPËRNDAJE

Objekti është i pozicionuar në hyrje të tregut të Librazhdit dhe është shumë i përshtatshëm për cfarë do lloj biznesi.

Objekti është i rikosnutruktuar i gjithi 2 vite më parë. Kati parë është i përbërë nga 3 dyqane ndërsa kati i dytë nga dy shtëpia (2+1 dhe 1+1).

Njëri nga dyqanet është i përshtatshëm për bar-restorant. Aktualisht në të dyja hyrjet e banimit banojnë qeramarrës.

Objekti është me dokumenta të rregullta dhe certifikate pronësie toke.

Objekti shitet i gjithi dhe jo i ndarë.

Çmimi 180,000 Euro.

Të interesuarit të kontaktojnë në numrin e telefonit 068 2000 407

SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here