Ballina Shoqëri Civile Shoqata “Egnatia” përfundon zbatimin e projektit “Pjesëmarrja e publikut në vendimmarrjen vendore”...

Shoqata “Egnatia” përfundon zbatimin e projektit “Pjesëmarrja e publikut në vendimmarrjen vendore” në bashkinë Prrenjas

369
0
SHPËRNDAJE

“Lex Ferenda” organizoi në Prrenjas Konferencën Përmbyllëse të projektit “Pjesëmarrja e publikut në vendimmarrjen vendore”, ku u prezantuan arritjet e objektivave, aktivitetet e kryera dhe produktet tek partnerët, përfaqësuesit e bashkive, pjesë të projektit dhe qytetarët. Projekt që u zbatua nga “Egnatia”.

Projekti mbështetet nga fondi i nën-grantimit “Anti-korrupsioni dhe zhvillimi i kapaciteteve”, në kuadër të projekit CIVILISC, financuar nga BE dhe zbatuar nga Instituti për Demokraci dhe Ndërmjetësim (IDM). / LIBRAZHDI.INFO

SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here