Ballina Bashkia Prrenjas Zjarrëfikësit e bashkisë së Prrenjasit, do të kontribuojë për ndërtimin e banesës...

Zjarrëfikësit e bashkisë së Prrenjasit, do të kontribuojë për ndërtimin e banesës së Edmond Blloshmit fshati Gurrë – Qukës

613
0
SHPËRNDAJE

Familja e Edmond Blloshmit nga fshati Gurrë që jeton në kushte mjerimi, ka marrë vëmendjen e shumë qytetarëve dhe bizneseve, pas thirrjes në ndihmë për ndërtimin e një shtëpie të re nga kryetarja e bashkisë Miranda Rira.

Gjithashtu edhe Zjarrëfikësit e Prrenajsit do të kenë rolin e tyre kontribues, ku do të sigurojnë zhavorrin dhe do ndihmojnë për ndërtimin e shtëpisë.

Bashkia Prrenjas fton çdo kontributor të bëhet pjesë e këtij akti human, duke mbështetur iniciativën e kryetares së Bashkisë, zonjës Miranda Rira. / LIBRAZHDI.INFO

SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here