Ballina Kuriozitete “Shpikje në Librazhd! Banori krijon hidrocentralin për të prodhuar energji për familjen...

“Shpikje në Librazhd! Banori krijon hidrocentralin për të prodhuar energji për familjen e tij

563
0
SHPËRNDAJE

Hidocentrali familjar në fshatin Gizavesh të Njësisë Administrative Qëndër, pas adresimit si lajm të portalit LIBRAZHDI.INFO, gazetarët e Fiks Fare kanë shkuar dhe kanë përgatitur një kronikë për këtë shpikje të rradhës.

“Shpikje në Librazhd! Banori krijon hidrocentralin për të prodhuar energji. Bekim Hunci banor i fshatit Gizavesh të Librazhdit ka ndërtuar një hidrocentral të vogël për të prodhuar energji elektrike në banesën e tij. Ai ka shfrytëzuar ujin e kanalit vaditës që vjen nga përroi i fshatit. Banori, edhe pse ka përfunduar vetëm ciklin 8 vjeçar, ka arritur të ndërtojë një aparaturë e cila shfrytëzon ujin që bie nga lartësia për të prodhuar energji elektrike. FIKS FARE”

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here