Ballina Mjedis Taulant Balla, Blendi Klosi, Bashkia Librazhd dhe Shoqata “Egnatia”, aksion për pastrimin...

Taulant Balla, Blendi Klosi, Bashkia Librazhd dhe Shoqata “Egnatia”, aksion për pastrimin e mbetjeve urbane përgjatë rrjedhës së lumit Shkumbin

704
0
SHPËRNDAJE

Taulant Balla facebook:

Jemi të vendosur për të pastruar Shqipërinë nga plerat. Nëse shqiptarët i vënë qëllim diçka vetes, mund t’ia dalin mbanë.

Sapo kemi marrë rekomandimin për hapjen e negociatave për anëtarësim në Bashkimin Europian. E nëse vazhdojmë në këtë rrugë, mund të bëhemi edhe ne, në një të ardhme të afërt, pjesë e familjes së madhe europiane, çka do të bënte më të mirë jetët e të gjithë qytetarëve. Por kujdesi për mjedisin është një detyrë urgjente.

E falenderoj Ministrin Blendi Klosi, i cili po drejton operacionin më të madh kombëtar për pastrimin e vendit nga plerat. Sot ishim në Elbasan dhe Librazhd, për t’ju bashkuar forcave të ushtrisë, zjarrfikësve, punonjësve të ujësjellës-kanalizimeve, inspektoriatit të mjedisit, shërbimit pyjor dhe maturantëve në aksionin për pastrimin e shtratit të lumit Shkumbin nga mbetjet. / LIBRAZHDI.INFO

Bashkia Librazhd facebook:

Të gjithë në aksion për një mjedis të pastër dhe të shëndetshëm!

Bashkia Librazhd së bashku me Ministrin e Turizmit dhe Mjedisit, z. Blendi Klosi, deputetet z. Taulant Balla,Arben Kamami,Prefektin Maksim Malaj,forcat e ushtrisë, zjarrëfikseve, punonjësve të ujësjellës-kanalizimeve, inspektoratit të mjedisit, shërbimit pyjor e nxënësve të shkollave të mesme, ju bashkuan aksionit kombëtar për pastimin e shtratit të lumit Shkumbin nga mbetjet urbane.

Njëkohësisht pas datës 22 Prill do fillojmë dhe me masat administrative ndaj kujtdo personi që ndot ambientin tonë të përbashkët.

#PastrojmëShqipërinëQëDuam#

Shoqata “Egnatia”:

Ministri Mjedisit i ashpër dhe korrekt mjedisi parësor. I ashpër jo tolerant. Shkarkon Kryeinspektoren e Mjedisit Elbasan Ada Gjuzi. Emërohet specialisti i mirëfilltë mjedisor Ing.Taulant Sinanaj,me një CV të shkëlqyer. ka qënë dita e pastrimit të Lumit Shkumbin, ku i është komunikuar pushimi nga puna. Nga burime konfidenciale mësohet që janë bërë debate të ashpëra,e cila nuk pranonte shkarkimin. Problematikat mjedisore ne Qarkun e Elbasanit,janë të shumta,kthimet e përgjigjeve zyrtare nuk respektohen,pikat e nxehta mjedisore nuk janë përditësuar prej muajësh, detajet më tepër kur te dalin zyrtarisht.

Egnatia: Pastrimi Lumit Shkumbin. #MinistriMjedisit #BlendiKlosi, #Deputeti #TaulantBalla, #KryetariBashkise #KastriotGurra me #Vullnetaret e #Egnatia-s.

 

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here