Ballina Europa Përfaqësuesi i komunitetit “Egjiptian” Librazhd, mori pjesë në Konferencën Rajonale të Shteteve...

Përfaqësuesi i komunitetit “Egjiptian” Librazhd, mori pjesë në Konferencën Rajonale të Shteteve të Ballkanit Perëndimorë në Lubjanë – Slloveni

408
0
SHPËRNDAJE

Rexhep Shaka, kryetari i shoqatës së komunitetit “Egjiptian” Librazhd:

Në Ljubjanë të Sllovenisë, pjesmarrës në Konferencën Rajonale të Shteteve të Ballkanit Perëndimorë, ku u fol mbi prioritetet kryesore në mbrojtje të grupeve në nevojë dhe me shumë të cënushme për politikat dhe synimet në dekadën e ardhëshme. / LIBRAZHDI.INFO

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here