Ballina Bashkia Prrenjas Bashkia Përrenjas pastron kanalet e tokave bujqësore

Bashkia Përrenjas pastron kanalet e tokave bujqësore

328
0
SHPËRNDAJE

Bashkia Përrenjas:

Pastrimi i kanaleve dhe hapja e rrugëve nëpër parcela, ju shërben të gjithë fermerëve të cilët për shkaqe të ndryshme kanë qënë të izoluar, për vite me radhë. Drejtoria e bujqësisë vazhdon punën në Maraj, sepse bujqësia eshte prioriteti ynë. Çdo ditë një punë në komunitet. / LIBRAZHDI.INFO

SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here