Ballina Politikë Taulant Balla: Rekomandimi i pakushtëzuar i Komisionit Evropian për hapjen e negociatave...

Taulant Balla: Rekomandimi i pakushtëzuar i Komisionit Evropian për hapjen e negociatave të anëtarësimit midis Shqipërisë dhe BE

293
0
SHPËRNDAJE

Taulant Balla facebook:

Rekomandimi i pakushtëzuar i Komisionit Evropian për hapjen e negociatave të anëtarësimit midis Shqipërisë dhe BE është njohje e qartë arritjeve të Shqipërisë në ndërtimin e shtetit të së drejtës: reformën e gjyqësorit, luftën kundër krimit të organizuar dhe korrupsionit, reformën në administratën publike dhe mbrojtjen e të drejtave të njeriut.

Ne e shohim këtë rekomandim si vlerësim, por edhe si inkurajim për arritje të mëtejshme. Vlërësimi i sotëm për gjithçka kemi arritur, na rrit angazhimin tonë për të forcuar më tej punën për zbatimin e reformave. / LIBRAZHDI.INFO

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here