Ballina Parku kombëtar Shebenik-Jabllanic Parku Kombëtar “Shebenik – Jabllanicë” / Së shpejti harta me info për...

Parku Kombëtar “Shebenik – Jabllanicë” / Së shpejti harta me info për shtigjet këmbësore dhe me biçiklete, kamping, bujtinat etj

265
0
SHPËRNDAJE

Administrata e Zonave të Mbrojtura:

Me mbështetjen e projektit “NaturAl” jemi duke finalizuar hartën turistike për Parkun Kombëtar “Shebenik- Jabllanice”.

Harta do të japi një informacion të plotë mbi aktivitetet në natyrë, shtigjet këmbësore, shtigjet për bicikletë, mundësitë e kampingut në natyrë, bujtinat etj. / LIBRAZHDI.INFO

SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here