Ballina Bashkia Librazhd Këshilli Bashkiak Librazhd miratoi bursat për studentët.

Këshilli Bashkiak Librazhd miratoi bursat për studentët.

479
0
SHPËRNDAJE

Këshilltari Geli Bahiti facebook

Sot këshilli bashkiak miratoi bursat për studente e viteve të para 2017-2018
me të gjithë votat pro, 0 kunder, 0 abstenim.

Falenderojmë Bashkinë Librazhd që bëri të mundur plotësimin e të gjithave kërkesave ku marrin 1/2 burse nga MASR 114 studentë dhe 50 studente, mundësuar nga fondet rezerve të bashkisë.

Ju urojme suksese!

SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here