Wednesday, October 23, 2019

Parku kombëtar Shebenik-Jabllanic

Ballina Parku kombëtar Shebenik-Jabllanic

Parku Kombëtar “Shebenik – Jabllanicë” / Së shpejti harta me info për shtigjet këmbësore...

Administrata e Zonave të Mbrojtura: Me mbështetjen e projektit “NaturAl” jemi duke finalizuar hartën turistike për Parkun Kombëtar "Shebenik- Jabllanice". Harta do të japi një informacion...

Çiklizmi është trendi më i ri në parkun kombëtar Shebenik – Jabllanicë

Kohët e fundit janë shtuar shumë të apasionuar të shumtë që dëshirojnë të eksplorojnë bukuritë natyrore të parkut Shebenik - Jabllanicë në sportin e...

Rrëqebulli, banori i parkut kombëtar “Shebenik – Jabllanice

Në disa publikime të tjera por edhe nga kontakti që kemi me Shoqatën për Ruajtjen dhe Mbrojtjen e Mjedisit Natyror në Shqipëri (PPNEA) e...

REPORTAZH: Parku Kombëtar “Shebenik – Jabllanicë” nga shoqata “Egnatia”.

Për dy ditë me radhë një grup të rinjsh, që mendohet se nesër do të jenë udhërrëfyes dhe pjesë e stafit promovues, ndërmarrin një...
video

Ariu nuk fle më në dimër prej ngrohjes globale. Provat, në parkun kombëtar Shebenik.

Edhe pse duket një koncept i largët e deri diku abstrakt, ngrohja gobale duket se ka dhënë efektet e saj të dukshme. Në kamerat kurth...

Kurthe për kafshët e egra të parkut kombëtar “Shebenik – Jabllanicë”

Admistrata e Zonave të Mbrojtura qarku Elbasan, vazhdon vendosja e kamerave kurth për monitorimin e faunës së egër në Parkun Kombëtar "Shebenik-Jabllanicë".

REPORTAZH: Ski dhe Alpinizëm në parkun kombëtar “Shebenik-Jabllanicë”

Administrata e Zonave të Mrojtura Elbasan në bashkëpunim me grupin e AST Elbasan organizuan një guidë në Fushë Studën, Parku Kombëtar Shebenik-Jabllanicë i cili tashmë është...

Shtohet Fauna e egër brenda territorit të parkut kombëtar “Shebenik – Jabllanic”

Monitorimi dhe mbledhja e të dhënave nga kamerat kurth dhe gjurmët e faunës së egër në Klizë, Parku Kombëtar “Shebenik-Jabllanic”. Ekspertët deklarojnë se moratoriumi i...

AdZM Elbasan dhe nxënësit e shkollës Rrajcë nisën aksionin e pastrimit të parkut Shebenik

Në kuadër të aksionit "Pastrojmë Shqipërinë që duam" AdZM - Administrata e Zonave të Mbrojtura Elbasan në bashkëpunim me shkollën 9-vjeçare "Ali Hana" Rrajcë...

Çiklizëm në parkun kombëtar Shebenik-Jabllanic

Çiklizëm në parkun kombëtar Shebenik-Jabllanic

Kamera në Parkun e Shebenik- Jabllanicës per faunën e egër

Librazhd-Përrenjas/ kamera në Parkun e Shebenik- Jabllanicës per faunën e egër Parku i Shebenik-Jabllanicës vazhdon të mbetet në qendër të vëmendjes të organizmave kombëtare e...

Ariu i murrmë, parku kombëtar Shebenik-Jabllanic

Ariu i murrmë, foto brenda parkut kombëtar Shebenik-Jabllanic Vitet e fundit është gjallëruar fauna brenda parku kombëtar Shebenik-Jabllanic, kjo falë moratoriumit, administratës së zonave të...

Rrajca është një nga zonat më të bukura në Parkun Kombëtar Shebenik-Jabllanicë

Rrajca është një nga zonat më të bukura në Parkun Kombëtar Shebenik-Jabllanicë me vlera të larta natyrore, kulturore e historike si pyjet e vjetëra...

Reklama