Wednesday, October 23, 2019

Dokumentar

Ballina Dokumentar
video

DOKUMENTAR: “Unë jam Shkumbini” nga vullnetarët e nismës për mbrojtjen e lumit Shkumbin.

‘’Nisma për Mbrojtjen e Lumit Shkumbin’’ 3 vite suksesi aktivizmi rinor mjedisor.Të gjithë e shohim sesi lumi Shkumbin dhe gjendja e tij është përmirësuar....
video

DOKUMENTAR: Kryebashkiakët e Librazhdit dhe Përrenjasit në fokusin Mjedisor REC Shqipëri.

Ky dokumentar u mundësua nga REC Shqipëri nëpërmjet Programit Sinior-II të financiar nga Ambasada Suedeze Tiranë. Realizoi dokumentarin, Shoqata “Egnatia”, pjesë e Lëvizjes Mjedisore “ECIM”....
video

DOKUMENTAR: HEC-et si pushtues të mjedisit dhe resurseve natyrore në zonën e Bashkisë Librazhd...

Librazhd:HEC-et. Dokumentar kushtuar pasurive kombëtare të zonës së rrethit Librazhd, ku gjatë qeversisjes së viteve 2005 - 2013 u dhanë 84 leje ndërtim HEC-esh në...

Reklama