Monday, January 20, 2020

Prona

Ballina Prona

SHITET Objekti 2-katësh në hyrje të tregut Librazhd. 3-Dyqane + 2-Shtëpi. Çmimi 180,000 Euro

Objekti është i pozicionuar në hyrje të tregut të Librazhdit dhe është shumë i përshtatshëm për cfarë do lloj biznesi. Objekti është i rikosnutruktuar i...

SHITET objekt biznesi 2-kate librazhd, me dokumenta 240 m2, unaza e qytetit, cmimi 130,000...

SHITET objekt biznesi 2-kate me dokumenta 240m2 vendodhja unaza e qytetit librazhd. Objekti është buzë rrugës nacionale Tiranë - Korçë dhe i pershtatshem për...

Reklama