Ballina Mjedis 50 pemë kumbulla të kuqe mbillen në unazën e poshtme të qytetit...

50 pemë kumbulla të kuqe mbillen në unazën e poshtme të qytetit librazhd të dhuruara nga donatori Shaqir Alcani

SHPËRNDAJE
Reklama

Mbillen 50 kumbulla të kuqe pemë në unazën e poshtme të qytetit librazhd. Shaqir Alcani ishte donatori i kësaj dhurate për Bashkinë Librazhd.

Reklama

Kastriot Gurra facebook:

Librazhdit sot ju shtuan edhe 50 kumbulla të kuqe, duke i dhënë edhe më shumë gjelberim qytetit tonë.

Mirënjohje pafund për z.Shaqir Alcani për këtë dhuratë, dhe dëshiroj t’i bëj ftesë kujtdo biznesi tjetër të ndjekin shëmbullin e z.Alcani e të mund të dhurojnë sa më shumë pemë, si mënyra më e mirë për të përmirësuar cilësinë e mjedisin ku ne jetojmë.

Gjithashtu, kemi shtuar edhe rreth 500 fidanë të llojit pishë e butë në fushën pranë argjinaturës.

Falenderoj gjithashtu edhe të gjithë nxënësit e mësuesit të cilat ju bashkuan aksionit tonë duke mbjellë pemë pranë ambjenteve të shkollave të tyre.

Rifillojmë sërisht në Janar me sezonin e mbjelljes së pemëve. / LIBRAZHDI.INFO

Reklama