Ballina Art 19 vjeçari nga Dorzi që po mahnit të gjithë me artin e...

19 vjeçari nga Dorzi që po mahnit të gjithë me artin e tij (foto)

SHPËRNDAJE
Reklama

Njihuni me Ergi Teta, një i ri nga fshati i Dorëzit, vetëm 19 vjeç dhe mund ta quajme me plot gojë një artist profesionit.

Reklama

Dorëzi shquhet si djep i artistave, ku më kryesorin mund të përmendin artistin me famë mbarë kombëtare Gëzim Hidrin.

A është Ergi në gjurmët e një artisti profesionist ? Le të shikojmë disa nga punimet e tij. / LIBRAZHDI.INFO

E

Reklama